وعده مهم کمیسیون انرژی درباره پایان قطعی برق خانگی از اول زمان واریز کالابرگ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + مبلغ و مشمولان کالابرگ مرداد سقوط قیمت دینار عراق در یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ / زائران اربعین بخوانند + جدول جدیدترین نرخ‌ها آخرین قیمت سکه پارسیان امروز ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ + جدول کامل و پیش بینی قیمت طلا قیمت سکه امروز یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ | ریزش ۵.۸ میلیون تومانی قیمت سکه در اولین روز هفته؛ طلا هم گران نشد آخرین قیمت طلا امروز یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ | کاهش محسوس طلای ۱۸ عیار و تثبیت اونس جهانی انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی یعنی چه؟ آخرین مهلت اظهارنامه مالیاتی اجاره اعلام شد؛ مالکان تا این تاریخ فرصت دارند خبر خوش برای متقاضیان دنا پلاس؛ فروش بدون قرعه‌کشی کلید می‌خورد قیمت طلا امروز یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ + جدول کالابرگ مرداد ۱۴۰۵ چه زمانی شارژ می‌شود؟ آخرین قیمت‌های ثبت شده سکه پارسیان + جدول آخرین قیمت گوشت قرمز / گوشت آبگوشتی کیلویی چند شد؟ + جدول پیش بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ آخرین تغییرات سهمیه‌بندی بنزین ۱۴۰۵ / کارت جایگاه ممنوع شد؟ جزییات افزایش ۴۰ درصدی قیمت موبایل / بازار به کف رسیده؟

اجاره‌بها با دستورات پادگانی کنترل نمی‌شود

رئیس اتحادیه مشاوران املاک با تاکید بر اینکه تعیین سقف اجاره‌بهای مسکن هیچ کمکی به کنترل اجاره بهای مسکن نمی‌کند، گفت: این دستورات پادگانی در دولت های نهم و دهم نیز اجرا شده و نتیجه عکس داده بود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۴ - ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 21
کد خبر: ۱۱۷۹۴
به گزارش راهبرد معاصر ، مصطفی قلی‌خسروی رئیس اتحادیه مشاوران املاک در پاسخ به این سؤال که وزارت راه و شهرسازی به دنبال ارائه پیشنهاد جدیدی با ابزارهای مالیاتی برای تعیین سقف اجاره‌بها است، گفت: دستورات پادگانی برای تعیین نرخ اجاره‌بها در دولت نهم و دهم با زور تعزیرات اجرا شد و مقرر شد در سال اول ۷ درصد اجاره‌بها رشد کند و در سال بعد ۹ درصد باشد.

وی افزود: این اقدام نه تنها بازار اجاره‌بها را کنترل نکرد بلکه باعث شد تا بسیاری از موجران با مستأجران به صورت زیرمیزی اقدام به افزایش نرخ اجاره‌بها بسیار بالاتر از نرخ اعلام شده کنند.

خسروی در پاسخ به این سؤال که چرا نمی‌توان برای مسکن و یا اجاره‌بها همانند سایر کالاها قیمت تعیین کرد، اظهار داشت: مالکیت در اسلام محترم است بنابراین مسکن با سایر کالاها متفاوت است چرا که برای کالاهایی مثل موبایل، تلویزیون، دوربین و لوازم خانگی می‌توان جایگزین از طریق واردات ایجاد کرد اما آیا مسکن و زمین را می‌توان وارد کرد؟

رئیس اتحادیه مشاوران املاک با اشاره به اینکه با گذشت هزاران سال هنوز چاهی در مدینه به نام حضرت علی(ع) است و هیچ فردی نتوانسته آن را به نام خود کند، گفت: این پیشنهاد جدید وزارت راه و شهرسازی که گفته است تعیین سقف اجاره‌بها با ابزارهای مالیاتی تنها یک مسکن چند دقیقه‌ای است و چاره کار تنها رفتن به سمت صنعتی‌سازی و صنعت اجاره است.

وی در پاسخ به این سؤال که چرا دولت به سمت صنعت اجاره حرکت نمی‌کند، گفت: چون هنوز سازوکاری برای آن ندیده است و بهترین کار الگوبرداری از اقدام ترکیه برای این منظور است که با همکاری شهرداری و تأمین اجتماعی واحدهای مسکونی استیجاری احداث و به خانه اولی‌ها به اجاره داده می‌شود.

خسروی در پاسخ به این سؤال که مگر موجران با دادن اجاره‌ واحد مسکونی مالیات می‌دهند که حال از مالیات معاف خواهند شد، گفت: در حال حاضر اجاره مسکن تا ۱۵۰ متر از مالیات معاف است اما سخن ما این است که دولت می‌تواند با دادن مشوق‌هایی به برخی دارندگان مسکن که اگر کار تولیدی دارند و اتفاقاً تعداد زیادی هم ملک دارند آنها را به ورود به صنعت اجاره تشویق کند.

رئیس اتحادیه مشاوران املاک افزود: در شهر دوبی که به اندازه پشت ناخن ایران هم نیست در اولین اقدام خود از هیچ سازنده‌ای مالیات نمی‌گیرد پس ما باید به این سمت حرکت کنیم.

منبع : فارس
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار